thema
IK KAN HET SAMEN


NETWERK
BIJEENKOMSTEN VOOR STARTENDE LEERKRACHTEN VAN KOPWERK/SCHOOLTIJ

Als startende leerkracht komt er veel op je af. Lesgeven, maar ook oudergesprekken, werkgroepen, vergaderingen, rapporten en groepsplannen. Als nieuwe leerkracht wil je graag weten hoe de organisatie Kopwerk/Schooltij in elkaar zit. Wat is de visie van Kopwerk/Schooltij, wat vinden we belangrijk, wat zijn de afspraken, waar kan ik wat vinden, etc, etc.


In vijf bijeenkomsten, krijgen de deelnemers praktische informatie over onze organisatie, krijgen de deelnemers ondersteuning van elkaar, vergroten zij hun deskundigheid en leren zij van elkaars praktijkervaringen. Ván en mét elkaar leren, dus.

Daarnaast wordt er veel tijd ingeruimd voor ontmoetingen met zeer ervaren leerkrachten en onderwijs- en beleidsexperts op velerlei gebied. De netwerk bijeenkomsten worden begeleid door Aaldert Goverts en Tim Toornstra trainer/coaches van Onderstroom.

TRAINERS:
AALDERT GOVERS EN TIM TOORNSTRA

Aaldert werkt bijna 40 jaar in het primair onderwijs waarvan 30 jaar als (interim) directeur. Hij heeft een Post-HBO training - en coaching opleiding gevolgd met specialisatie op het gebied van persoonlijke effectiviteit, management en communicatie.


Tim is directeur van Onderstroom en werkt al zijn gehele carrière in het onderwijs. Hij heeft in verschillende onderwijssectoren leidinggevende posities bekleed. Sinds 2003 werkt hij als (interim) directeur voor stichting Kopwerk/Schooltij. Recent heeft hij zijn opleiding voor gecertificeerd coach aan de school voor coaching afgerond.

DATA

Donderdag 26 september 2019

Woensdag 20 november 2019

Dinsdag 14 januari 2020

Maandag 16 maart 2020

Woensdag 10 juni 2020

Tijd: 15.00-17.30


LOCATIE

De Ontmoeting, De Verwachting 7, Anna Paulowna


KOSTEN

Geen


INFORMATIE

info@onderstroom.nu


INSCHRIJVEN

www.onderstroom.nu